Відкрити категорії

Домашні ковбаски


Домашні ковбаски


Інгредієнти:
Фарш свинячий - 1300 грам,
Фарш курячий або індички - 900 грам,
Цибуля - 1 штука,
Часник - 5 зубчиків,
Подрібнений лавровий лист - 1 ст. ложка,
Гірчиця - 2 ст. ложки,
Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:
Цибулю та часник подрібнюємо за допомогою блендера. Потім у великій мисці змішуємо два види фаршу, цибулю, подрібнений часник і лавровий лист і додаємо дві столові ложки гірчиці.

Домашні ковбаски

Рекламний блок

Приправляємо сіллю і перцем. Все добре перемішуємо. Потім оболонки для ковбасок промиваємо, трошки просушуємо. В м'ясорубці знімаємо ножі і встановлюємо насадку для приготування ковбаси, одягаємо оболонку.

Домашні ковбаски



Потім оболонку наповнюємо м'ясом.

Домашні ковбаски



Проколюємо зубочисткою, щоб при варці ковбаска не розірвалась.

Домашні ковбаски



Варимо у підсоленій воді 20 хвилин.

Домашні ковбаски



Потім ковбаски складаємо на деко, застелене папером і ставимо випікатися в духовку розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 5-10 хвилин, щоб зарум'янились.

Смачного!

Рекламний блок
Домашні ковбаски


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua