Відбивні з курячого філе




Відбивні з курячого філе


Інгредієнти:
Куряче філе - 700 грам,
Сир твердий - 130 грам,
Листя шавлії - 6-8 штук,
Часник - 2 зубчики,
Сіль - за смаком,
Перець - за смаком,
Консервовані помідори - 800 грам,
Біле вино - 100 мілілітрів.

Спосіб приготування:
Куряче філе помити, обсушити, нарізати на тонкі пластини. Кожен шматочок обережно відбити.

Відбивні з курячого філе



Сир натерти на крупній тертці.

Відбивні з курячого філе



Листя шавлії помити і обсушити.

Шматочки філе посолити з двох сторін, покласти шавлію і сир.

Відбивні з курячого філе



Курячі відбивні згорнути рулетиком та закріпити за допомогою зубочистки .

Відбивні з курячого філе



Часник порізати.

У розігріту на сковороді олію, кинути часник і смажити 2 хвилини для аромату.

Обсмажити відбивні з двох сторін по 5 хвилин.

Відбивні з курячого філе



Помідори подрібнити блендером.

Зі сковорідки прибрати часник, додати вино і томати. Потушити відбивні ще 15-20 хвилин.

Смачного!



Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: