Холодець оригінальний



Холодець оригінальний



Приготувати холодець за улюбленим рецептом (можна подивитись на сайті).


Додати в бульйон розведений по інструкції желатин - щоб напевно добре застигло.
В літрову пластикову пляшку (або іншого відповідного розміру) закласти дрібно нарізані тверді частини холодцю, потім залити бульйон.
Заливати треба не під горлечко пляшки, а трохи менше. Тоді після застигання верхня частину вмісту пляшки буде плоскою. Вона стане черевцем порося, і він буде стійко лежати на блюді.


Закрити кришку і в горизонтальному положенні помістити пляшку в холодильник до повного застигання (не менше 4-6 годин).
Перед подачею на стіл акуратно розрізати пляшку гострим ножем, вийняти і викласти холодець на блюдо з салатною зеленню.
З ковбаси або шинки зробити вушка, п'ятачок, хвостик, як показано на фото. Очі і ніздрі зробити з бутонів гвоздики.

Холодець оригінальний



Холодець подають на стіл з столовим хріном.

Можна приготувати у вігляді півника та курочки.

Холодець оригінальний



Перед заливкою желе шматочки відвареної курки рекомендується обсмажити на рослинному маслі або на суміші рослинного і вершкового масел (1:1) до готовності та отримання злегка піджаристого кольору. Чи можна приготувати у духовці.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок