Свинячий шніцель



Свинячий шніцель


Інгредієнти:
1,5 кг свинячої вирізки,
2-3 яйця,
2 склянки борошна,
сіль,
мелений чорний перець,
соняшникова або оливкова олія.

Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти. М'ясо промити під холодною проточною водою і нарізати на шматки.

Свинячий шніцель



Розбити яйця в чашу, додати дрібку солі, щіпку меленого чорного перцю і змішати.

Свинячий шніцель



Кожен шматок м'яса посолити і відбити молотком.

Свинячий шніцель



Поставити сковороду на середній вогонь і додати 2 ст.л масла. Поки сковорода розігрівається, всипати борошно в глибоку і широку тарілку, взяти один шматок м'яса і обкачати в борошні.

Свинячий шніцель



Обваляти з усіх боків рівномірно.

Свинячий шніцель



Занурити відбивну в яйце.

Свинячий шніцель



Переверніть на іншу сторону, і знову переконайтеся, що відбивна покрита рівномірно.

Свинячий шніцель



Покласти відбивні на сковороду і смажити протягом 3 - 4 хв. з кожної сторони до готовності (збільшити час приготування, якщо шматки свинини товсті).

Свинячий шніцель



Повторіть процедуру зі всіма відбивними.
Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок