Відкрити категорії

Котлета свиняча на кістці


Котлета свиняча на кістці


Інгредієнти:
Свинина на кістці,
Сіль,
Перець,
Олія.

Спосіб приготування:
М'ясо повинно бути рожевим, ніжним і зовсім не мокрим - з нього не повинна сочитися ні волога, ні кров і воно не повинно пахнути ніяким стороннім запахом.
А для того, щоб котлети у нас були справжніми, верхній край потрібно буде зняти і для цього потрібен хороший ножик і місце на столі, багато місця.

Ножиком ділимо шматок м'яса на котлети.

Котлета свиняча на кістці

Рекламний блок

Тут досить дійти до кісточки і надломити її, а потім котлету і відокремити. Кісток трохи набереться і їх не потрібно викидати - з них можна зробити бульйон, наприклад, а потім і борщ.

Тут вже не лінуємося і доводимо справу до кінця - заготовляємо котлети.

Котлета свиняча на кістці



Залишається поставити на вогонь сковорідку і спробувати ці котлети. Масла тут багато не потрібно.

У розігріте масло кладемо котлету, посипаємо її крупною сіллю, перцем і починаємо її смажити з одного боку, потім перевернувши її, з іншого боку і теж посипаємо сіллю і перцем.

Котлета свиняча на кістці



Смачного!

Рекламний блок
Котлета свиняча на кістці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com