Свинячий бочок з часником



Свинячий бочок з часником


Інгредієнти:
Свинячий бочок 500 г
Часник 12 зубчиків
Лавровий лист 2 шт.
Сіль 0,5 ч. л.
Перець чорний мелений 0.2 г
Білий перець мелений 0.1 г
Перець духмяний 0.1 г.

Спосіб приготування:
Для приготування свинячого бочка, запеченого з часником нам знадобиться свинячий бочок, часник, лавровий лист, суміш перців, сіль.

Бочок ретельно промити, обсушити паперовими рушниками, посолити і поперчити з обох сторін.

Свинячий бочок з часником



Зробити надрізи по всій довжині бочка і начинити кожен надріз зубчиком часнику і шматочком лаврового листа.

Свинячий бочок з часником



Загорнути бочок у фольгу.

Свинячий бочок з часником



Сформувати брусок та викласти у форму для запікання.

Свинячий бочок з часником



Запікати 1 годину 30 хвилин в духовці при 190 °С.

Свинячий бочок з часником



При подачі нарізати остиглий бочок скибочками.

Свинячий бочок з часником



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/svinojj-bochok-zapechennyjj-s-chesnokom-i-speciyami




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок