Відкрити категорії

Люля-кебаб


Люля-кебаб


Інгредієнти:
Яловичий фарш 1000 г.
Помідори черрі 20 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Цибуля была 1 шт.
Сіль
Мускатний горіх мелений 1 ч. л.
Орегано сухий 1 ч. л.
Часник 2 зубчика.
Олія маслинова 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування люля-кебаб вам знадобляться яловичий фарш, цибуля, часник, орегано, солодкий перець, мускатний горіх і оливкове масло.

Поріжте дрібно цибулю і часник, змішайте з фаршем, посоліть, поперчіть і додайте орегано і мускатний горіх.

Люля-кебаб

Рекламний блок

Замочіть дерев'яні шпажки у воді на 30 хвилин, щоб вони розбухнули.

Гарненько вимісіть фарш, зліпіть невеликі котлетки і гарненько їх відбийте. Зручніше це робити, кладучи котлетку в одну долоню і ляскаючи по ній іншою, як ніби ви аплодуєте. Котлетки повинні стати дуже щільними. Покладіть котлетки в холодильник на 30 хвилин.

Люля-кебаб



Почистіть перець, і поріжте його на невеликі квадратики.

Люля-кебаб



В охолоджені котлетки застроміть шпажку і розподіліть м'ясо вздовж, формуючи довгу котлетку. Надіньте звеху і знизу перець і помідори, це допоможе так само підтримати м'ясо на шпазі.

Люля-кебаб



Розподіліть усі шпажки на підносі для випікання, попередньо змащеному олією. Змастіть оливковою олією верхню половину кебабу.

Люля-кебаб



Випікайте при 180-200 ° C протягом 20-30 хвилин. Подавайте з овочами або салатом.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/lyulya-kebab

Рекламний блок
Люля-кебаб


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com