Відкрити категорії

Рулетики курячі на кісточці


Рулетики курячі на кісточці


Інгредієнти:
6 курячих стегенець (не дрібних, а то важко загорнути буде),
6 трикутничків сиру плавленого,
300 гр свіжих грибів,
пучок петрушки,

2 столові ложки майонезу,
1 столова ложка меду (або соєвий соус, хто солодкий смак не любить)-змішати, це буде соус для змащування.

Рекламний блок

Ще знадобиться 6 аркушів-квадратів фольги 30см.

Спосіб приготування:
Беремо стегенця, миємо і вирізаємо кістки залишаючи на кінці кісточку 3-4 см.

Робимо начинку: Гриби дрібно ріжемо і тушкуємо у власному соку з 1 столовою ложкою будь-якого масла.

Остуджуємо і додаємо сир і січену зелень, добре перемешати.

Філе відбити через плівку, посолити, викласти начинку на філе і згорнути рулетом.

Загорнути рулет "а-ля цукерочка".

Рулетики курячі на кісточці



Скласти готові рулети в покритий фольгою протвень і запікати при t-180-200гр 20 хвилин.

Через 20 хвилин рулетики звільнити від фольги, змастити соусом і запекти ще 7-10 хвилин до золотистого кольору.

Смачного!

Рекламний блок
Рулетики курячі на кісточці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com