Відкрити категорії

Курячі рулетики на овочевій подушці


Курячі рулетики на овочевій подушці


Інгредієнти:
600г курячого філе,

Рекламний блок
200г сметани,
2 яйця,
100г майонезу,
3 моркви,
5 картоплин,
2 зубчики часнику,
2 ст. л. рослинної олії,
сіль, чорний перець, зелень.

Спосіб приготування:
На дно глибокої сковороди викладаємо моркву, нарізану кружечками, картоплю - соломкою і дрібно нарізану цибульку.

Не перемішуючи, поливаємо олією, додаємо трохи гарячої водички, підсолити і змастити сметаною (100г), змішаної з одним яйцем.

Курячі грудки (без шкіри) нарізати тонкими язичками в довжину, трохи підсолити, посипати чорним перчиком.

На кожен покласти трішки часнику і звернути рулетиками, укласти їх на овочі по колу.

Зверху все залити соусом із сметани, яйця, майонезу і будь-якої дрібно нарізаної зелені.

Запекти в гарячій духовці 180* - 35 хв.

Виходить смачне блюдо із золотистою скоринкою.

Рекламний блок
Курячі рулетики на овочевій подушці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com