Свинячі рулетики з начинкою



Свинячі рулетики з начинкою


Сьогодні я поділюся рецептом соковитих рулетиків зі свинини. Готується досить швидко. Блюдо підійде як для буденного столу, так і для святкового. Інгредієнтів мінімум, так як свинина хороша сама по собі.

Інгредієнти:
свинина м'якоть - 800 г;
сіль - за смаком;
перець чорний мелений - за смаком;
сир твердий - 40 г;
болгарський перець червоний - 1 шт.;
олія - для смаження;
лавровий лист - 1 шт.

Як приготувати свинячі рулетки.


У мене трохи жирний шматочок свинини. Це і добре, блюдо вийде соковитим.

11


Розморожую м'ясо, але не до кінця. Трохи підморожене м'ясо легко нарізати тонкими шматочками, що власне я і зробила.

22


Даю м'яса до кінця відтанути і приступаю до подальшої обробки. Кожен шматочок відбиваю. Для зручності використовую звичайний целофановий пакет, щоб соки і шматочки м'яса не розліталися по всіх кухні.

33


Кожен шматочок солю і приправляю свіжомеленим чорним перцем.

44


Сир і болгарський перець нарізаю середніми скибочками. Добре, якщо болгарський перець яскраво-червоного або оранжевого кольору.

55


Звертаю рулетик так, щоб жирна частина м'яса опинилася всередині. Для того, щоб рулетики не розкручувалися за час обсмажування, кожен з’єдную зубочисткою. Можна цього і не робити. А можна скористатися спеціальною кулінарною ниткою. Так буде навіть красивіше.

66


На сковорідку наливаю достатню кількість рослинної олії і обсмажую рулетики на сильному вогні.

77


Повинна вийти рум'яна кірочка.

88


Далі перекладаю рулетики в невелику каструльку. Додаю один лавровий листок і пару ложок води. Багато води не потрібно, так як сама свинина дасть достатню кількість соку.

99


Тушу рулетики до повної готовності під кришкою. Час приготування приблизно 30-35 хвилин.

1010


Приємного апетиту!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок