М'ясні рулетики з сиром



М'ясні рулетики з сиром


Це блюдо не можна назвати зовсім вже простим, але результат виправдовує витрачений час і зусилля. М'ясні рулети можна їсти гарячими і холодними, подати на вечерю або святковий стіл, загалом, досить універсальне блюдо. Страва не вимагає дуже точного дотримання рецепта. Для приготування краще використовувати філе свинини, але підійде і будь-яке інше м'ясо. Начинку можна змінювати за своїм розсудом.

Інгредієнти:
м'якоті свинини - 1 кг;
майонез - 1 ст. л.;
гірчиця - 1 ст. ложка.;
твердого сиру – 100 г;
часник - 4-5 зубчика;
сіль, мелений перець за смаком;
рослинна олія для обсмажування.

Приготування м'ясних рулетиків.


М'ясо нарізаємо медальйонами товщиною близько 1 см. Краще тонше, ніж товще. Зручніше різати м'ясо, коли воно злегка підморожене.

11


Відбиваємо м'ясо з двох сторін, як на відбивні. Якщо шматочки виходять великими, розрізаємо їх навпіл.

22


Готуємо соус: майонез, гірчицю і подрібнений часник. Крім звичайної гірчиці, я додала ще трохи французької. Все добре перемішуємо.

33


Шматочки м'яса солимо, перчимо за смаком.

44


Акуратно змащуємо кожен шматочок сумішшю майонезу з гірчицею. Тут важливо не покласти зайвого. І кладемо невеликий довгастий шматочок будь-якого твердого сиру.

55


Загортаємо шматок м'яса рулетиком і скріплюємо його однією або двома зубочистками.

66


Обсмажуємо наші рулети на олії.

77


Смажимо з двох сторін так, щоб підрум'янилися. Якщо трохи витече сир, це не зіпсує блюдо.

88


Потім перекладаємо обсмажені рулети в каструлю і наливаємо в неї трохи води. Стільки, що вони не підгоріли при гасінні.

99


Тушкуємо м'ясні рулетики на невеликому вогні при закритій кришці з півгодини.

1010


Все, ніжне м'ясо пікантне готове, приємного смаку!

1111

 

Зверніть увагу при приготуванні.


При приготуванні рулетиків є два важливих моменти. По-перше, майонезно-гірчичного соусу слід класти трохи, щоб він не вилазив при скручуванні рулетів. І по-друге, потрібно постаратися скрутити їх так, щоб не визирав сир. Якщо знадобиться, можна використовувати дві зубочистки. Але в будь-якому випадку зіпсувати страву не вдасться, рулетики все одно виходять дуже смачними.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок