Свинячі реберця в духовці



Свинячі реберця в духовці


Для вас сьогодні варіативний рецепт шашлику – запечені свинячі реберця в маринаді з імбиру, меду, хересу і соєвого соусу.

Інгредієнти:
свинячі реберця (1,5 кг);
корінь імбиру свіжого (300 г);
часник 5-6 зубчиків;
соєвий соус (150 мл);
херес (або інше біле сухе вино – 100 мл);
кетчуп (2 столові ложки — необов'язково);
цукровий пісок або мед (1 ст. ложка).

Приготування свинячих реберець.


Рецепт актуальний і для духовки, і для багаття. Готуємо маринад для наших ребер. Імбир очищаємо від шкірки.

11


Подрібнюємо разом з часником в блендері.

22


Додаємо цукровий пісок.

33


Додаємо херес, соєвий соус, кетчуп.

44


Все ретельно перемішуємо.

55


Додаємо мед.

66


Ще раз перемішуємо інгредієнти. У підсумку отримуємо приблизно 1 літр маринаду.

77


Реберця очищаємо від шкірки.

88


Заливаємо маринадом і залишаємо на 2 години.

99


Викладаємо реберця на решітку.

1010


І ставимо в розігріту до середньої температури (180 градусів) духовку на 30-40 хвилин.

1111


Ось такі підсмажені реберця.

1212


Потім, при бажанні зробити реберця більш м'якими, загортаємо у фольгу, змащуємо залишками маринаду і залишаємо в духовці ще на 10-15 хвилин.

1313


Для багаття – все те ж саме. Приємного смаку!

1414


P. S. Якщо ви готуєте реберця з метою не тільки поїсти, але і вжити трохи хорошого пива, то реберця досить просто посолити і поперчити, виключаючи солодкий інгредієнти для маринаду.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок