Курячі шніцелі



Курячі шніцелі


Шніцелем називається німецька котлета. Це слово означає м'ясо, яке запанірували і засмажили. Курячі шніцелі майже не відрізняються від свинячих. Вони відмінно підходять для вечері і готуються недовго. Ще їх можна взяти на роботу, з хлібом вони утворюють прекрасні і ситні бутерброди.

Варто відзначити, що куряче м'ясо має чудовий смак, користь і легкість, тому його найчастіше використовують для приготування різних страв. Курячі котлети – це, мабуть, найбільш популярна страва з цього м'яса. Зробити шніцелі ви можете з фаршу або просто філе – тоді необхідно покласти на нього начинку і скрутити в рулет, а потім скріпити чим-небудь.

Курячі котлети мають різну начинку, наприклад, можна покласти в них сир або яйце. Також відмінність є в способі підготовки до смаження котлет: іноді їх просто відправляють на сковороду, або ж спочатку змочують у яйці або в хлібній крихті.

Тобто способів як зробити смачні шніцелі багато. Сьогодні можете приготувати котлети саме за цим рецептом.

Інгредієнти:
1 куряча грудка;
олія рослинна;
панірувальні сухарі;
2-3 яйця;
сіль, перець за смаком;

Інгредієнти до курячого шніцеляІнгредієнти до курячого шніцеля

 

Готуємо курячі шніцелі.


Наріжте м'ясо на тоненькі шматки в розмірі шніцелів. Спочатку відріжте бічний шматок поперек волокон.

11


Далі притримуючи його, розріжте на 2 поздовжні частини. Також розділяйте і великий шматок грудки, що залишився.

22


У вас вийдуть досить тонкі, однак великі шматки м'яса, які потрібно відбити.

33


В маленьку миску розбийте яйця, збийте, посоліть і поперчіть.

44


Потім поставте розігріватися сковороду з рослинним маслом.

55


Далі шніцелі обваляйте в сухарях і умочіть в яйцях.

66


Сформовані шніцелі обсмажте в розігрітому маслі по черзі з кожної сторони.

77


Все, подавайте!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок