Сосиски з курячого фаршу



Сосиски з курячого фаршу


Давайте визнаємо, що різноманітні покупні сосиски, сардельки і пельмені сильно полегшують нам життя – процес готування вечері всього лише 10 хвилин не може не радувати після важкого дня. Однак скільки ж всього не корисного, а іноді й шкідливого можуть містити в собі такі «бомби для фігури»? Пропоную самостійно заготовити швидкі і корисні курячі сосиски в домашніх умовах на цілий тиждень вперед.

Інгредієнти:
2 курячі грудки (можете відразу взяти 500 г філе);
2 яйця;
часник;
сіль за смаком;
спеції за смаком;
термостійка харчова плівка (або рукав для випікання);
звичайні нитки.

Кулінарний рецепт сосисок.


Приготувати курячі сосиски своїми руками дуже просто. Отже, почнемо процес приготування фаршу. Для початку необхідно відокремити м'ясо від кісток і шкіри (без неї калорійність готових сосисок буде менше, а самі вони стануть корисніше).

11


Скористаємося технікою, щоб довести м'ясо до стану ніжної пасти.

22


Тепер розіб'ємо до курки два яйця, додамо сіль і спеції, перемішати – і можна приступати до самої цікавої частини!

33


Варто пам'ятати, що розмір сосисок ви визначаєте самі, однак не варто робити їх занадто малими (буде потрібно дуже багато сил, часу і терпіння), точно так само, як і занадто великими (час варіння значно збільшиться). Що ж, давайте приступимо.

Відрізаємо середній шматок харчової плівки. Увага, вона обов'язково повинна бути термостійка, зверніть увагу. Якщо у вас такої немає – нічого страшного, наприклад мене в цьому випадку сильно виручив рукав для випікання. Далі змоченою у воді ложкою викладаємо у довгого краю трохи фаршу і з допомогою плівки формуємо сосиску.

Потім загортаємо до кінця, підкручуємо боки, як у цукерочки, і перев'язуємо складеною вдвічі ниткою. Можливо, вам буде зручніше скласти нитку вчетверо, взяти її довгу або коротку – дивіться, пробуйте і знаходьте кращий для вас спосіб.

44


Із зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло близько 25 сосисок.

55


До речі, вони чудово можуть зберігатися в морозильній камері і бути завжди під рукою. Відварювати такі сосиски треба не дуже довго – 10-15 хвилин в киплячій воді буде цілком достатньо.

Крім того, після варіння їх можна злегка обсмажити на сковороді, попередньо знявши плівку, звичайно. Так вони будуть виглядати набагато апетитніше. Тільки не пересушіть!

66


Подавати такі правильні сосиски можна з легким у приготуванні соусом – просто змішайте натуральний йогурт або сметану з сіллю і кропом. Прекрасним гарніром стануть овочі або гречана каша. Ваші смачні і корисні сосиски з курки готові, приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок