Курячий рулет з млинцями та грибами



Курячий рулет з млинцями та грибами


Рулет, рецепт якого я хочу запропонувати, вже не раз прикрашав мій святковий стіл. Крім того, він завжди виходить дуже смачним і ситним. А для його приготування вам буде потрібно всього нічого – трошки грибів, трошки курячого філе і рівно 3 млинчика.

Зовнішній вид рулет багато в чому залежить від кольору млинчиків, як не дивно це звучить. Пам'ятається, я якось нажарила яєчні млинці для цієї мети – яскраво жовті фарби дуже ефектно виглядали в розрізі рулету. Це я до того, що тут можна експериментувати.

Ще в обов'язковому порядку для полегшення процесу приготування рулету нам потрібно підготувати харчову плівку і фольгу.

Інгредієнти:
— 1 куряче філе;
— 300 г свіжих печериць;
— 1 велика цибулина (або кілька дрібних);
— рослинна олія;
— 3 млинчика;
— сіль і перець.

Приготування курячого рулету.


Почала я з цибулі і грибів. Цибулю почистила, помила, обсушила і дрібно-дрібно порізала. З грибами поступила точно також, а потім відразу ж відправила їх на розігріту з маслом сковороду.

11


Після того, як випарувалася волога, а гриби злегка змінили колір, відправляємо до них подрібнену цибулю і смажимо все разом. Пускаємо сіль і перець, а потім гарненько перемішуємо.

22


Куряче філе нам потрібно відбити. Для цього дерев'яну дощечку я вистеляю харчовою плівкою, розмістити на ній філе, гострим ножем зробити кілька неглибоких надрізів по всій площі філе, накрити ще одним шматком харчової плівки, і тільки після цього озброїтися кухонним молоточком для відбивання.

33


Філе потрібно відбити з обох сторін, рівномірно присолити і поперчити. Залишити на час.

44


Тепер смажимо млинці. Для рулету нам знадобиться 3 штучки. Не більше. А іншим, впевнена, застосування точно знайдеться.

55


Остиглу грибну начинку ділимо на три частини, розподіляємо на млинці і звертаємо рулетом.

66

 

77


Наповнені начинкою грибні рулети тепер викладаємо на викладене на фольгу куряче філе, яке тепер теж звертаємо рулетом з допомогою тієї ж фольги, а потім згортаємо по краях саму фольгу, утворюючи «цукерочку».

88

 

99


Тепер бажано помістити цю заготовку в якусь глибоку форму з урахуванням того, що соки під час термообробки витікати у будь-якому випадку. Я запікала рулет рівно годину в попередньо розігрітій до ста вісімдесяти градусів духовці, а потім гарненько остудила перед нарізанням. Ось такий рулет виходить у нас розрізі.

1010


До всього вищевикладеного хочу ще додати, що готувати такий рулет – завжди суцільне задоволення.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок