Домашня ковбаса в духовці



Домашня ковбаса в духовці


Готувати ковбасу самій мені дуже подобається. І справа навіть не в відмінному смаку цієї страви, а в тому, що під час приготування я використовую тільки те, що сама вважаю доречним. Змагатися зі складом магазинних ковбас тут явно немає сенсу.

Так, можливо за рахунок відсутності деяких інгредієнтів така ковбаса має менший термін зберігання, але вона так довго в будинку не тримається, щоб його визначити. І це не може не радувати!

Сьогодні вранці я запікала ковбасу, до складу якої увійшли сало, свинина і куряче філе. Можу сказати, що вийшло дуже смачно! В цей раз мені довелося готувати більше чотирьох кілограмів.

Інгредієнти:
2 кг свинини;
1,5 кг курячого філе;
1 кг сирого сала;
сіль, спеції;
натуральні оболонки для виготовлення ковбаси.

Приготування домашньої ковбаси в духовці.


Сало я нарізала невеликими кубиками. Так само вчинила зі свинячим і курячим філе.

11


Через м'ясорубку пропустила сало, щоб по закінченню роботи насадки легше було відмивати. Можу сказати, що перемелювати м'ясо без сала потім виявилося не дуже зручно, справа йшла «туго». Тому краще все-таки упереміш пропускати сало і шматочки м'яса. Просто в самому кінці змолоти тільки м'ясо.

22


Насадку з дрібними отворами краще не вибирати, але це особисто на мій смак.

33


Коли сало і м'ясо були подрібнені, додала сіль і спеції (мелені: чорний перець, коріандр, лавровий лист та інші), перемішала.

44


Натуральні оболонки розморозила в теплій воді, ретельно промила і розрізала на частини потрібної довжини. За допомогою зручної насадки для ковбас на м'ясорубці наповнила оболонки.

55


Перемістила у форму, накрила кришкою і запікала в розпеченій духовці близько години.

66


Повірте, час і сили стоять того, щоб приготувати домашню ковбасу самим!

77


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок