Мішечки з грибами і сиром



Мішечки з грибами і сиром


Мішечки з грибами і сиром готувати дуже просто, а страва вийде смачною та вишуканою.

Інгредієнти:
Cвинина, балик - 700 г,
Гриби, смажені чи мариновані - 300 г,
Часник 2-3 зубчики,
сир типу Дружба - 150 г,
Сіль та перець.

Спосіб приготування:
М'ясо порційно нарізати і відбити. Кожен з шматочів повинен бути тонким та не дуже маленьким.

1



Потім на кожну з відбивних, притрушених сіллю та перцем, розкласти по скибочці сиру, та нарізані гриби і пару пластинок часнику.

2



3



Збираємо у мішечок по краю відбивних та сколоти їх зубочистками.

4



Кожен мішечок потрібно покласти у фольгу, згорнуту у вигляді корзинки, та викласти на деко. Зверху також накриваємо фольгою.

5



Ставимо мішечки в духовку на 25 хвилин з фольгою, потім знімаємо фольгу і доводимо, за необхідності до красивого рум'яного кольору.

6



Смачно з свіжими овочами чи салатом.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок