Брізоль



Брізоль


Інгредієнти:
Фарш (свинина+яловичина) - 0,5 кг,
Яйця - 5 шт.,
Цибуля - 2 середні,
Сіль та приправи,
Борошно - за бажанням,
Олія - для смаження.

Спосіб приготування:
Зробити фарш, та перемішати його з цибулею, спеціями та сіллю. Фарш, як на котлети. У якості спецій можна використати суміш перців чи інші, улюблені.

11



Розділити фарш на 5 кульок. В плоску тарілочку розбити яйце, трохи збити, присолити.

22



Кульку фаршу розкачати на дошці. Можна використати борошно. А можна скористатися харчовою плівкою. Спочатку розкачати фарш розміром трохи менше сковорідки, у якій буде смажитись, та вкинути млинчик на 1 хвилину до морозильника. Так він не буде приставати до рук та тарілки.

3



Сковороду поставити на невеликий вогонь, налити олію. Млинчик з фаршу викласти на тарілку з яйцем, а потім обережно зсунути на гарячу сковорідку.

4



Яйце опиниться знизу, а фарш - зверху.

5



Коли яйце прижариться, потрібно перевернути брізоль та жарити до повної готовності.

66



Гарячими скласти навпіл. Пересмажувати не потрібно, щоб брізоль не переломився при cкладанні.

77



Всередину можна покласти начинку, але смачно і так.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок