Запіканка з картоплі з фаршем



Запіканка з картоплі з фаршем


Інгредієнти:
Свіжезмелений фарш - 500 г,
Очищена картопля - 700 г,
Сметана і майонез - по 2 ст.л.,
Цибуля - 1 шт. велика,
Сир - 100 г.
Сіль, олія.


Спосіб приготування:
Начистити картоплі. Накрутити фарш. Фарш можете використовувати який подобається, на Ваш смак.
У фарш додати нарізанудрібними кубиками цибулю. Посолити і ретельно змішати все.

1



2



Картоплю необхідно нарізати тоненькими скибочками, товщиною до 5 мм Додати до картоплі майонез і сметану. Посолити і знову все ретельно перемішати.

3



Сковорідку, в якій буде готуватися це блюдо потрібно змастити маслом. На дно сковороди викласти картоплю. Зверху - фарш.

4



5



Потім зверху знову викласти картоплю і поставити сковорідку запікатися в добре розігріту духовку до 180 градусів на 40-50 хвилин.

6



Готову картопляну запіканку посипати тертим сиром. Можна знову запекти, а можна просто накрити кришкою на парочку хвилин, щоб сир тільки розтанув.

7



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок