Рулети з лаваша



Рулети з лаваша


Часом, коли повсякденні страви приїдаються і стають не такими смачними, хочеться чогось незвичайного і оригінального. У такому випадку цей рецепт підійде в самий раз. Рулети з лаваша «Асорті» - приведуть у захват того, хто їх спробує!

Любителям рибних страв обов'язково припаде до душі лаваш, змащений ніжним сирним сиром упереміш з зеленою цибулею і загорнутий в рулет зі скибочками слабосоленої сьомги.

А тим, хто небайдуже ставиться до курячого м'яса - неодмінно сподобається лаваш, змащений пікантним соусом із зелені і часнику, а також присипаний шматочками курячого філе упереміш з натертим твердим сиром і загорнутий в рулет. Звучить апетитно!

Інгредієнти:
філе слабосоленої сьомги - 300 г;
куряче філе - 200 г;
твердий сир - 200 г;
зелень кропу - невеликий пучок (20 г);
зелена цибуля - невеликий пучок (50 г);
майонез - 3 столові ложки (75 г);
лимонний сік - 1 столова ложка (10 г);
очищений часник - 4 зубчики (15 г);
сирний сир - 1 упаковка (200 г);
тонкий лаваш - 2 аркуша (220 г).

Як приготувати рулети з лаваша.


Куряче філе заливаємо чистою водою і відварюємо на середньому вогні до готовності.

11


Тим часом поки готується куряче філе, приготуємо пікантний соус з часнику та зелені. Для цього дрібно рубаємо попередньо вимиту і висушену зелень кропу.

22


Часник пропускаємо через прес і з'єднайте з рубаною зеленню кропу.

33


Додаємо майонез і ретельно перемішуємо. Пікантний соус готовий.

44


Отриманим соусом змащуємо один лист лаваша.

55


Тепер приготуємо начинку з сиру і курки. Для цього дрібно нарізаємо готове відварене куряче філе.

66


Твердий сир натираємо на тертці з дрібними отворами.

77


Натертий твердий сир з'єднайте з дрібно нарізаним курячим філе і добре перемішуємо. Начинка готова.

88


Отриману начинку з сиру і курки рівномірно розподіляємо по листом лаваша, змащеного пікантним соусом із зелені і часнику.

99


Потім лист лаваша з начинкою з сиру і курки акуратно згортаємо в рулет.

1010


Приступаємо до приготування основи для рулету з другого листа лаваша. Для цього зелену цибулю добре промиваємо, витираємо насухо паперовим рушником і дрібно нарізаємо.

1111


Після з'єднуємо дрібно нарізаний зелений лук з однією упаковкою кисломолочного сиру.

1212


Ретельно перемішуємо і рівномірно розподіляємо отриману суміш за другим листом лаваша.

1313


Філе слабосоленої сьомги ріжемо на тонкі скибочки.

1414


Нарізані на тонкі скибочки слабосоленої сьомги рівномірно розкладаємо на суміш сиру з зеленою цибулею.

1515


Потім згортаємо все в рулет.

1616


Два рулету загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на одну годину.

1717


Після цього дістаємо рулети з холодильника і знімаємо з них харчову плівку. Перед подачею на стіл ріжемо рулети на невеликі шматочки, прикрашаємо шматочками лимона і свіжою зеленню кропу. Приємного апетиту!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок