Відкрити категорії

Шашлики зі свинини в пивному маринаді


Шашлики зі свинини в пивному маринаді


Інгредієнти:
Свинина - 1 кг
Темне пиво - 250-300 мл

Рекламний блок
Майонез (жирний) - 150г
Часник - 4 зубчики
Біла гірчиця (насіння) - 1 ч. л.
Паприка - 1/2 ч. л.
Перець чилі - 1/8 ч. л.
Базилік - 1 ч. л.
Сіль, рослинне масло для змазування решітки.

Приготування:
Свинину вимити, обсушити, зрізати зайвий жир, нарізати невеликими однаковими шматочками.

Часник очистити, пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. У мисці змішати перець чилі, паприку, гірчицю, базилік, часник, сіль (за смаком), майонез і темне пиво, перемішати до однорідності.

Свинину перекласти в підходящу посуд, залити маринадом, перемішати м'ясо, щоб маринад рівномірно розподілився і прибрати в холодильник на 4 години.

Шматочки свинини вийняти з маринаду, наколоти на дерев'яні шпажки, шашлички розкласти на решітці духовки (решітку змазати рослинним маслом), вниз поставити деко і запікати шашлички в нагрітій до 190 градусів духовці 40-50 хвилин.

Смачного!

Рекламний блок
Шашлики зі свинини в пивному маринаді


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua