М'ясний рулет з яйцем



М'ясний рулет з яйцем


Інгредієнти:
М'ясний фарш - 750 г,
Яйця курячі - 6 шт,
Цибуля - 2 шт,
Білий хліб - 200 г,
Молоко - 150 г,
Рослинна олія - 2 ст.л.,,
За смаком сіль та перець.

Спосіб приготування:
Очищену цибулю пропускаємо через середню решітку м'ясорубки.
Підготуємо м'ясний фарш. Можна взяти фарш тільки з яловичини чи фарш з яловичини і свинини в рівних пропорціях. Додаємо до фаршу перемелену цибулю.

11



Розмочити хліб в молоці. Для цього потрібно подрібнити його та залити молоком і дати так постояти кілька хвилин, щоб він добре просочився молоком. Зайве молоко потім потрібно злити, а хліб віджати, щоб у підсумку готовий фарш не вийшов занадто рідким.
Додати у фарш ще і одне сире куряче.

22



Посолити і поперчити, вимішаний до однорідності фарш, за смаком.

33



Інші яйця зварити крутими, 10 - 15 хвилин. Коли яйця зварилися, остудити їх і очистити від шкаралупи.

44



Фарш вибити так, щоб він вийшов не тільки однорідним, а і еластичним.

55



На деко викласти шматок фольги для випічки, добре змастити її рослинною олією. І викласти рівним шаром весь фарш.

66



На розрівняний фарш покласти рядочком варені яйця.

7



Далі загорнути фарш , допомагаючи фольгою так, як показано на фото. Робити ж це потрібно обережно, щоб рулет вийшов тугий, потрібної форми і не розвалився.

88



99



1010



1111



1212



1313



1414



Духовку розігріти до 180 градусів і випікати в ній рулет до повної готовності. Знадобиться для цього трохи менше години.

Як тільки рулет буде готовий, вийняти його з духовки, трохи охолодити, обережно зняти фольгу для випікання, в якій він перебував, і коли повністю вихолоне - нарізати на порційні шматочки. Добре цю страву споживати з овочевим гарніром.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок