Азу у мультиварці



Азу у мультиварці


Інгредієнти:
М'ясо – 500 г.,
Вершкове масло – 50 г.,
Олія – 50 г.,
Картопля – 10 шт.,
Морква – 1 шт.,
Ріпчаста цибуля – 2шт.,
Солоні огірки – 2-3 шт.,
Томатний соус – 2-3 ст.л.,
Суміш перців, лаврові листочки,
Сіль.

Спосіб приготування:
М'ясо (взяла пісну свинину) нарізати невеликими шматочками.
Цибулю почистити та і нарізати кубиками, також почистити та натерти морквину.

фото 1фото 1



Гарненько розігріти сковорідку і в олії обсмажити м'ясо. На середньому вогні, до скоринки, торохи присолити.

фото 2фото 2



Додати в сковорідку ще трохи вершкового масла і обсмажити з цибулею, потім додати ще і морквину, все обсмажити.

фото 3фото 3



фото 4фото 4



фото 5фото 5



Перекласти м'ясо в мультиварку. Приправити свіжомеленою сумішшю перців і трохи перемішати, додавши соус томатний.
Влити в казан мультиварки м'ясний бульйон, чи просто води, перемішати і вімкнути тушитися 10-15 хвилин, нехай мясо трохи протушкується.

фото 6фото 6



Солоні огірки, в даному випадку малосольні, але вже добре пропитані ароматом спецій та сіллю, нарізати помірними брусочками.

фото 7фото 7



Тепер, звісно потрібно почистити сиру картоплю, нарізати її невеликимибрусками і обсмажити в олії з масломі, майже до готовності.

фото 8фото 8



Перекласти в казан мультиварки, до м’яса, картоплю та солоні огірки. Акуратно, але ретельно все перемішати і поперчити, додати лаврові листочки, за необхідності посолити, але не пересолювати, бо з огірків вивариться сіль, це потрібно врахувати.

фото 9фото 9



фото 10фото 10



Вода не повинна накривати картоплю, а бути нижче на пару сантиметрів. Закрити мультиварку і вибрати режим «тушкувати».

фото 11фото 11



фото 12фото 12



Поки азу тушкується, можна порубати зелень петрушки із часником, та за п’ять хвилин до готовності вмішати її в азу.

фото 13фото 13



фото 14фото 14



фото 15фото 15



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок