Ребра під цибулею



Ребра під цибулею

 

Інгредієнти:
Свинячі ребра - 1,5 кг,
Трохи рослинної олії,
Цибуля - 1 кг,
Перець чилі - 1 шт.,
Спеції і сіль.


Спосіб приготування:
Змащуємо сковорідку олією. Ребра ріжемо на невеликі порційні шматочки, щоб біля кожної кісточки було і м'яско, обсмажуємо їх практично до готовності.

 

фото 1фото 1

 

Потім обробляємо спеціями, по своєму смаку. Перець використовуємо обов'язково, а інші за бажанням. Солимо в міру.

 

фото 2фото 2


Ріжемо крупно цибулю і накриваємо нею зверху ребра. На самий верх - перець чилі цілим. Накриваємо всю цю красу щільно кришкою і тушкуємо ще пів години на дуже слабенькому вогні.

 

фото 3фото 3


Спостерігаємо, щоб реберця не пригоріли. Так, як вся волога з цибулі може повністю випаруватись і ребра почнуть пригорати. Цього допустити не можна.

 

фото 4фото 4

 

Смачно з овочами, зеленню, лавашем.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок