М'ясний рулет



М'ясний рулет


Інгредієнти:
Фарш - 1 кг.,
Яйце - 1 шт.,
Гриби (печериці) - 250 г.,
Цибуля середня - 2 шт.,
Сир - 250 г.,
Вершкове масло - 100 г.,
Часник - 3 зуб.

Спосіб приготування:
Гриби потрібно обсмажити з порубаною цибулею на вершковому маслі, сир та часник натерти на міленькій тертці.
У фарш додати різні спеції, чорний перець, сіль, яйце, перемішати.
Відірвати шматочок фольги, змастити її маслом та, приплескуючи рукою викласти шар фаршу.

фото1фото1



Зверху до половини пласта розкласти гриби, а на іншу половину - сир з часником.

М'ясний рулет



Згортаємо в рулет, та завертаємо у фольгу.

фото3фото3



фото4фото4



фото5фото5



Випікаємо рулет при 190 градусах 25 хвилин у фользі.

фото6фото6



Потім, через 20 хвилин деко витягуємо, відкриваємо фольгу, змащуємо зверху рулет розтопленим вершковим маслом, та відправляємо ще на 10 -15 хвилин у духовку.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок