Куряче філе в хлібі



Куряче філе в хлібі


Інгредієнти (на 4 порції):
Куряче філе - 600 гр.,
Батон - 300 гр.,
Яйце - 1 шт.,
Олія соняшникова.

Спосіб приготування:
Батон крупно ріжемо кубиками.

Куряче філе в хлібі



Філе поділяємо на порційні шматки.

Куряче філе в хлібі



Яйце змішуємо з сіллю, перцем і трохи збиваємо виделкою.

Куряче філе в хлібі



Куряче філе відбиваємо, краще через плівку, щоб зберегти структуру м'яса.
Шматочки філе мокаємо в яєчну суміш і потім обвалюємо в нарізаному батоні.

Куряче філе в хлібі



Обсмажуємо протягом 5-7 хвилин з кожного боку. При необхідності доводимо до готовності під кришкою.

Куряче філе в хлібі



Отримуємо готову страву. Подавати можна з будь-яким гарніром.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок