Домашня тушонка



Домашня тушонка


Інгредієнти:
Курка -1 шт.,
Часник - 1 головка,
Лавровий лист,
Чорний перець горошком,
Спеції, сіль.

Спосіб приготування:
Курку миємо, ріжемо на порційні шматки.
Кожен шматок обсушуємо на паперовому рушнику або серветці. Курка повинна бути суха, інакше банка може лопнути. Курку солимо, посипаємо спеціями на ваш смак.

Домашня тушонка



Далі кладемо курку в банку. На дно кладемо грудку, потім інші частини. Між шматочками курки кладемо часник, перець і лавровий лист. З фольги робимо кришку на банку.

Домашня тушонка



Обов'язкова умова: банка повинна бути суха з обох сторін.
Банку ставимо в будь-яку форму або лист. Далі банку відправляємо в холодну духовку, закриваємо щільно дверцята, тільки після цього включаємо духовку на 200 градусів. Через 1,5 години, вимикаємо духовку і чекаємо ще 40 хвилин, поки вона охолоне. Тільки після цього відкриваємо духовку і дістаємо курку.

Домашня тушонка



Ось готова страва. Можна подавати гарячою або в якості холодної закуски, так як курка виходить абсолютно нежирною.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок