Курячі кацу



Курячі кацу


Інгредієнти:
Куряче філе - 1 кг.,
Сіль, перець - за смаком,
Борошно - 1/2 склянки,
Яйця - 3 шт.,
Соєвий соус - 1 ч.л.,
Панірувальні сухарі Панко - 300 гр.,
Масло рослинне - для смаження.

Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати на великі шматочки (одну курячу грудку середнього розміру - десь на 8 шматочків).

Посипаємо шматочки курки сіллю і перцем, при бажанні - ще якими-небудь спеціями.

Курячі кацу



Обвалюємо кожен шматочок курки в борошні.

Курячі кацу



Яйця збиваємо з однією ложкою соєвого соусу.

Потім кожен шматочок курки занурюємо у збиті яйця.

Курячі кацу



Нарешті, потрібно гарненько обваляти шматочки курки в сухарях Панько. Без цих сухарів це японське блюдо приготувати не можливо. Можна замінити звичайними панірувальними сухарями - теж смачно, але страва вже буде іншою.

Курячі кацу



У сковороді доводимо до кипіння олію, кидаємо в нього шматочки курки. Смажимо до світло-коричневого кольору кляру.

Курячі кацу



Готові шматочки курки дістаємо з олії, викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Курячі кацу



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок