Куряче філе в картопляній паніровці



Куряче філе в картопляній паніровці


Інгредієнти:
Куряче філе - 2 шт.
Картопля середнього розміру- 3-4 шт.
Яйце - 2 шт.
Олія соняшникова - 100 г.
Борошно - 1 ст. л.
Сіль, перець.

Спосіб приготування:
Філе ретельно відбити, можна через харчову плівку.
Посолити, поперчити з двох сторін.

Куряче філе в картопляній паніровці



Картоплю натерти на дрібній тертці соломкою. Картоплю трохи посолити і присипати зверху борошном, перемішати.

Куряче філе в картопляній паніровці



М'ясо занурити в збиті та присолені яйця, потім обваляти в картоплі. Завдяки борошну, вона легко прилипне. Обсмажити з двох сторін у великій кількості соняшникової олії протягом 10 хвилин з кожного боку.

Куряче філе в картопляній паніровці



При необхідності довести відбивні до готовності під кришкою.

Можна також використовувати для картоплі звичайну крупну тертку. В такому разі страва набуде іншого вигляду.

Куряче філе в картопляній паніровці



Куряче філе в картопляній паніровці



Готову страву подавати з овочевим салатом або просто зі свіжими овочами.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок