М'ясні копички



М'ясні копички


Інгредієнти:
500 гр. філе курячого,
3 голівки ріпчастої цибулі,
3 варених яйця,
2 сирих яйця,
1 ст.л. манки,
3 картоплини сирих,
300 гр.твердого сиру,
майонез,
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Для приготування м'ясних копичок потрібно порізати філе тоненькими полосочками.
Порізати дрібними кубиками цибулю.
В філе добавити половину цибулі, манку, 2 яйця, посолити і додати улюблену приправу або поперчити.

М'ясні копички



Ретельно перемішати.

М'ясні копички



Поки настоюється фарш готуємо основу для копички. Тремо на крупну терку картоплю, сир,

М'ясні копички



додаємо кубиками нарізані варені яйця і смажену другу половину цибулі.

М'ясні копички



Додаємо пару ложок майонезу, за необхідності солимо, перчимо і все перемішуємо.

М'ясні копички



Викладаємо ложкою на змащене деко невеликі круглі коржики з куриного "фаршу", а зверху на кожний коржик викладаємо копичкою картопляно-сирну суміш.

М'ясні копички



М'ясні копички



Зверху цівочкою видавлюємо майонез з пакету на кожну копичку.

М'ясні копички



Запікаємо копички в духовці до готовності (40-50хвилин).

М'ясні копички



Взявши за основу це блюдо, можна зробити багато різних видів копичок.
М'ясо, сир і майонез - це незмінно, а ось начинки - кому що подобається. Наприклад, обсмажені з цибулею печериці. А замість сирої натертої картоплі можна взяти картопляне пюре.
Головне - зробити копички невеликими, порційними і куполоподібними (як копичка сіна).

М'ясні копички



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок