Курячі рулети в беконі



Курячі рулети в беконі


Інгредієнти:
8 шт. курячі грудки (філе),
16 шт. тонких смужок бекону або сирокопченої грудинки,
1 цибуля,
400 г грибів печериць,
150 г сиру твердих сортів,
сіль, перець чорний мелений,
соус: 50/50 - майонез + кетчуп,
гірчиця 1 чайна ложка.

Спосіб приготування:
Куряче філе тонко відбиваємо, солимо, перчимо.
Шампіньйони, цибулю ріпчасту нарізаємо кубиками і обсмажуємо в олії.
Отриману грибну масу викладаємо на підготовлене філе і загортаємо рулетом.
Беремо нарізаний бекон і обмотуємо наш рулет ( приблизно 2 смужки бекону).

Курячі рулети в беконі



Викладаємо рулети у форму і заливаємо соусом.
Зверху посипаємо сиром.
Випікати при температурі 180 градусів С приблизно 40-50 хвилин.

Курячі рулети в беконі



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок