Курка запечена на солі



Курка запечена на солі


Інгредієнти:
Курка 1.8 кг
Морська сіль 400 г
Лимон 1 шт.

Спосіб приготування:
Для приготування цієї святкової страви нам знадобиться мінімум продуктів: тушка курки, лимон, велика морська сіль (можна замінити звичайну).


Курочку миємо (і всередині теж), насухо витираємо паперовим рушником, зрізуємо зайвий жир і всередину вкладаємо цілий, вимитий лимон.

Курка запечена на солі



На лист або у форму для запікання викладаємо аркуш паперу для випічки, на неї рівним шаром висипаємо сіль.

Курка запечена на солі



На сіль викладаємо курочку, ніжки пов'язуємо, а крила ховаємо в зрізи на шкірі.

Курка запечена на солі



Запікаємо в заздалегідь розігрітій до 190 ºC духовці близько 50 хвилин. Подаємо курочку до столу з пилу, з жару, лимон викидаємо, на гарнір ідеально буде подати картопляне пюре!

Курка запечена на солі



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/kurica-zapechjonaya-na-soli




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок