Куряча грудка з шинкою



Куряча грудка з шинкою


Інгредієнти:
Куряче філе - 1 шт.,
Шинка - 2 шматочки,
Сир твердий - 2 шматочки,
Яйце - 1 шт.,
Борошно - пів склянки,
Сухарі панірувальні - пів склянки,
Сіль - 1 ч. л.,
Перець чорний мелений, каррі - по щіпці,
Молоко - 1 ст.

Спосіб приготування:
Курячу грудку ріжемо вздовж на дві частини.

11



Накриваємо м'ясо харчовою плівкою і добре відбиваємо через харчову плівку.

22



Для маринаду змішайте молоко, сіль, чорний мелений перець і приправу каррі.

3



М'ясо кладемо в молочну суміш і залишаємо маринуватися приблизно 30-40 хвилин, можна і довше.

4



Виймаємо м'ясо з молочного маринаду.

5



Злегка збиваємо яйце куряче. Нарізаємо сир і шинку - нам знадобиться два шматочки того й іншого.

6



На кожен відбитий шматок курячого м'яса ближче до краю викладаємо скибочку шинки. На шинку кладемо скибочку сиру.

7



Складаємо кожен шматок м'яса вдвічі, підгинаючи при цьому краї так, щоб начинка виявилася повністю всередині і не виглядала назовні.

8



Тепер м'ясо слід запанірувати три рази: спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйця, а після гарненько обкачати в сухарях. Починаємо з борошна.
Прийшла черга другого етапу - занурюємо м'ясо у збите яйце.

9



Слідкуйте за тим, щоб м'ясо було повністю покрито збитим яйцем.

10



І, нарешті, третій етап - знову обвалюємо м'ясо, але вже не в борошні, а в панірувальних сухарях.

11



Підсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін до золотистої скоринки, потім накриваємо кришкою і на дуже маленькому вогні готуємо ще 5-6 хвилин, щоб м'ясо добре просмажилось всередині, але при цьому не пригоріло.

1212



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок