Куряча печінка з яблуками



Куряча печінка з яблуками


Інгредієнти:
Куряча печінка – 0,5 кг,
Яблуко зелене – 1 велике,
Цибуля – 2 середні,
Вершкове масло – ложка,
Вино сухе червоне – 0,5 склянки,
Соус соєвий – 3 ст.л.,
Оцет бальзамічний – 1 ч.л.,
Мед – 1 ч.л.,
Сіль та олія рослинна .

Спосіб приготування:
Печінку перебрати, та розділи на дві-три частини. Швидко обсмажити порціями на олії.
Викласти без олії у тарілку та присолити.

11



На цій же олії обсмажити і цибулю, нарізану кільцями,чи напівкільцями. Викласти на тарілку окремо.

22



На маслі обсмажити скибочки з яблука, після цього додати до печінки соус та перемішати. Також викласти на окрему тарілку.

33



У вимиту сковороду знову викласти спочатку печінку, потім присипати цибулею, зверху будуть яблука.

44



Змішати вино, мед, оцет та вилити до печінки.

Прокип’ятити печінку протягом 5-7 хвилин та вимкнути. Витримати під кришкою ще хвилин десять.

55



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок