Курячі котлети по-київськи



Курячі котлети по-київськи


Інгредієнти:
курячих грудок - 1000 г,
вершкового масла - 100 г,
сіль,
перець,
яйця - 5 шт.,
борошно,
панірувальні сухарі з білого хліба,
300-400 мл рослинного масла для смаження.

Як приготувати котлети по-київськи з фаршу.


Рецепт досить простий. Спочатку курячі грудки потрібно вимити та трохи нарізати, а потім перекрутити на м'ясорубці, для отримання фаршу. Звичайно потрібно тільки самостійно робити курячий фарш, а не купувати фабричний. Якість котлет залежить від цього на сто відсотків.

1



У фарш додати солі, трохи поперчити, добре вимішати. Повинен вийти рівний, еластичний курячий фарш, з якого можна ліпити котлети.

2



Для отримання котлеток потрібно змочити руки в холодній воді, щоб він не лип до рук. Зліпити коржі. Із зазначеної кількості виходять вісім штук. На коржі викласти шматочки вершкового масла. В масло можна додати зелені за смаком. Залишилося просто загорнути масло всередину і сформувати красиві котлети.

3



4



Після завершення формування котлет їх потрібно запанірувати. Для цього котлета вивалюється в борошні. Потім у збитому і посоленному яйці.

5



6



Після яйця, вивалити котлету по-київськи у панірувальних сухарях. Але, для цього виду потрібно робити подвійне панірування, тому після сухарів знову відправляємо котлету в яйце.

7



8



І знову повертаємо в панірувальні сухарі. Подібна паніровка дозволяє зберегти форму і все вершкове масло всередині. Панірувати потрібно перед смаженням.

9



10



11



Смаження цього виду котлет по-київськи нічим не відрізняється від класичного варіанту. Для фритюру розігріти олію на сильному вогні. Занурити котлету у фритюр і швидко обсмажити.

12



Обсмажені котлети викласти на деко і запікати 15 хвилин при 180 градусах Цельсія.

13



Готові котлети подавати з овочами.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок