Філе в грибному соусі



Філе в грибному соусі


Інгредієнти:
Філе індички чи курки - 0,5 кг.,
Цибулинки - 2 шт.,
Сіль - за смаком,
Перець чорний мелений - 1 щіпка,
Олія - 50 мл.
Молоко - 100 мл.,
Свіжі вершки - 200 мл.,
Куркума - 1 щіпка,
Гриби - 300 г.,
Борошно - 1 ст. л.,

Спосіб приготування:
Куряче філе вимочуємо у воді та нарізаємо невеликими однаковими шматочками.

фото 1фото 1



Очищену цибулю, дрібно нашинковану, обсмажуємо до приємного кольору на олії.

фото 2фото 2



Додаємо до смаженої цибулі нарізане шматками філе. Солимо, перчимо і додамо для краси куркуму, все перемішуємо і трошки потушкуємо під кришкою, нехай шматочки м'яса побіліють.

фото 3фото 3



Помити і нарізати невеликими пластинками гриби.

фото 4фото 4



Додати гриби в сковороду з присмаженою куркою і знову тушкувати все під кришкою близько 10 хвилин.

фото 5



Потім зверху всипати борошно і ретельно все змішати.

фото 6фото 6



Влити порційно молоко, знову перемішати і протушкувати ще 10 хвилин. Обов'язково, щоб не пригоріло, час від часу потрібно перемішувати. І нарешті влити вершки та дати протушкуватися ще 10 хвилин.

фото 7фото 7



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок