Відбивні-котлети з курячої грудки



Відбивні-котлети з курячої грудки


Інгредієнти:
1 куряча грудка, велика,
200 г грибів, печериць,
2 шт. червоного солодкого перцю,
2 яйця,
5 ст. л. крохмалю картопляного,
сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:
Помити філе і нарізати його дуже дрібними кубиками або можна навіть перемолоти.
Дрібно також порізати і обсмажити до готовності гриби. Болгарський перець порізати також дуже маленькими шматочками.

фото 1



Вбити два яйця і засипати крохмаль, щоб згустити м'ясо.

фото 2



Формуємо котлети.

фото 3



Обсмажити відбивні-котлети з кожної сторони на олії до готовності.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок