Відкрити категорії

Кролик Ніжний з сушеними грибами


Кролик Ніжний з сушеними грибами


Інгредієнти:
5 ніжок кролика (або одна ціла тушка),
1 літр молока,
500гр сметани +100 мл гарячої води (для соусу),
200гр сушених лісових грибів,
3-4 головки цибулі,
200 гр сиру,

Рекламний блок
1 столова ложка вершкового масла,
сіль, перець чорний мелений.

Приготування:
1) Кролика промити, порубати на порційні шматки, посипати перцем і залити молоком на добу і більше.

2) Потім шматочки добре обсипати борошном, щоб були зовсім сухі і обсмажити швидко до золотистої скоринки

3) Гриби промити і замочити в окропі на 30 хвилин, потім промити ще раз і нарізати соломкою.

4) Цибулю нарізати не дуже дрібно і обсмажити в малій кількості рослинної олії, коли цибуля зарум'яниться додати гриби і ще хвилин 5 обсмажувати разом. Потім додаємо сіль, щоб на смак було досить солоно, ще можна додати пару чайних ложок цукру, але це на любителя, перчим. Кидаємо вершкове масло і ще пару хвилин тримаємо на вогні.

5) На дно форми для запікання викладаємо половину цибулі з грибами, на них шматочки кролика і залишився лук. Заливаємо сметаною розведеною гарячою водою, накриваємо кришкою або фольгою.

6) Ставимо в розігріту духовку і запікаємо від 2 до 3 годин при t 200-220 градусів. По закінченні приготування виймаємо блюдо з духовки, зверху натираємо на крупній тертці сиром і запікаємо до рум'яної скоринки.

Вийде ось таке смачне і рум'яне блюдо!

Рекламний блок
Кролик Ніжний з сушеними грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com