Фрікасе з кролика



Фрікасе з кролика


Інгредієнти:
кролик - 1 шт.,
біле сухе вино - 200 г,
борошно - 150 г,
середня морквина,
пара середніх цибулин,
перець, лавровий лист, базилік та інші спеції за смаком,
сіль та цукор (за смаком),
рослинна олія для смаження.

Як приготувати фрікасе з кролика.


Для готування цієї страви зручніше користуватися сотейником або казанком. Кролика краще всього купувати молодого. Зараз стали продавати окремо ніжки, зручніше взяти саме їх.

11



Нарубати тушку на невеликі шматочки. Зрізати увесь жир, якщо він попадеться. Вивалити кожен шматочок в суміші борошна і чорного перцю.

22



І обсмажити на сковороді з усіх боків до появи рум'яненької скоринки.

3



Цибулю і моркву крупно порубати. Обсмажити на свіжій порції масла. До речі, замість рослинного, можна використовувати вершкове масло. До смаженої цибулі і моркви викласти шматочки кролика. Додати біле вино, я віддаю перевагу сухе, так щоб воно покривало м'ясо.

44



5



Закрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати 1-2 години, до готовності. Під час гасіння раз на кілька хвилин помішувати, щоб нічого не пригоріло. При необхідності доливати вино. У готове фрікасе, додати сіль, спеції. Спробувати соус, при необхідності додати цукор. Ретельно перемішати і дати настоятися кілька хвилин.

66



77



М'ясо кролика дуже ніжне. Якщо ви ніколи не пробували, то я рекомендую приготувати подібне блюдо на звичайний буденний обід. А цінителям кролятини і пояснювати нічого не потрібно.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок