Паштет з печінки кролика



Паштет з печінки кролика

 

Інгредієнти:
Печінка кролика - 300 г,
Зелень кропу,
Цибуля - 2 шт.,
Масло вершкове - 50 г.,
Морква - 2 шт.,
Сіль і перець.

Спосіб приготування:
Це самий простий і корисний вид паштету. Печінка кролика сама по собі дуже корисна, а морква і цибуля зовсім не потребує реклами на рахунок корисності. Ну а масло потрібно для того, щоб готовий паштет не був давлючим, а ніжним, легко намазувався на хліб і дуже смачним.
На хорошому маслі обсмажити цибулю з морквою.

 

фото 1

 

Не варто овочі занадто засмажувати, але і сирими овочі не повинні бути. Перемолоти в блендері.

 

фото 2


Також на новій порції вершкового масла обсмажити печінку до готовності. Вона в розрізі не повинна виділяти кров або сукровицю. Зверху повинна бути рум'яною. Солити і перчити печінку за смаком.

 

фото 3

 

фото 4фото 4

 

Перемолоти її в блендері разом з цибулею і морквою.

 

фото 5

 

фото 6

 

Можна пештет залити розтопленим маслом і прибрати в холодильник,

 

фото 7фото 7

 

а краще використовувати відразу у вигляді намазки на бутерброди.

 

фото 8фото 8


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок