- Переглянути -
Переглянуло: 6985   |  Коментарів 0

Гусак з яблуками і цибулею


Інгредієнти:
Гусак - близько 4 кілограм
Яблука кислі - 4 шт
Цибуля ріпчаста - 2 середні головки
Крупна нейодована сіль - 2 чайні ложки з гіркою
Мелений чорний перець - пів чайної ложки
Чебрець - чайна ложка
Імбир мелений - пів чайної ложки
Можна додати цедру лайма, лимона або апельсина

- Переглянути -
Переглянуло: 5653   |  Коментарів 0

Качка з грибами та картоплею


Інгредієнти:
качка
2 кг картоплі
800г печериць
цибуля
сіль, перець

- Переглянути -
Переглянуло: 7294   |  Коментарів 0

Shefkuhar.com.ua

Страви з гусака і качки кулінарні рецепти.

Чи знаєте ви, що Древні єгиптяни вважали гусятину одну з кращих страв. Фарширований гусак - головне пригощання російського застілля. Зазвичай його фарширують, зашивають, запікають і подають до столу в середині трапези. Але з гуся можна приготувати безліч корисних і смачних страв, а рецепти з гуся входять в меню найзнаменитіших ресторанів в багатьох країнах світу. Готують з гусаком перші страви, особливо гарні щі і борщі, другі - плов, солянки, рагу, котлети. Хоча і вважається, що м'ясо гусака набагато жирніше і засвоюється гірше, ніж куряче або індиче, у народній медицині його рекомендують як засіб, який зміцнюю організм ослаблених і літніх людей.