Ребра під цибулею

 

Якщо хочете добре нагодувати своїх чоловіків приготуйте ребра під цибулею.

- Переглянути -
Переглянуло: 6441   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 63049   |  Коментарів 0
- Переглянути -
Переглянуло: 3225   |  Коментарів 0

Плов узбецький


Інгредієнти:
Морква 600 г
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Рис Девзира 600 г
Рослинна олія 200 мл
Баранина м'якоть 600 г
Часник головки 2 шт.
Сіль 2 ч.л.
Зіра (кумін) 1 ч.л.

- Переглянути -
Переглянуло: 5071   |  Коментарів 0

Баранина з картоплею в рукаві


Інгредієнти:
- 1 кг баранини
- 1 кг картоплі
- 1 велика цибулина
- 0,5 ч.л. хмелі сунелі (можна побільше)
- Сіль, перець за смаком
- Трохи рослинного масла.

- Переглянути -
Переглянуло: 3772   |  Коментарів 0

Shefkuhar.com.ua

Страви з баранини кулінарні рецепти.

Баранина - улюблене м'ясо всіх народів Сходу, де, крім знаменитих молочних ягнят, цінується м'ясо молодих баранів-кастратів або овець не старше десь 3 років; воно світло-червоного кольору з білим, пружним жиром. Якщо присмак баранячого жиру для вас непривабливий, ретельно видаліть його.

Баранину можна готувати занадто довго: вона втрачає аромат і стає надто сухою і жорсткою, краще залишити її полупрожареною, рожевою і соковитою. Приготування баранини залежить від кулінарної традиції: на Сході м'ясо варять і тушкують з абрикосами і фініками, в рецептурі середземноморських страв обов'язкові оливкова олія, помідори, часник і вино, в північних регіонах воліють печеня з баранини з картоплею.

Відмінними приправами до баранини стануть чебрець, орегано і майоран; смак жиру відбивається англійським м'ятним соусом на оцті. До баранини йдуть майже виключно червоні вина. У цьому розділі представлені рецепти других страв з баранини. Всі рецепти є перевіреними, тобто, по цих рецептах реально були приготовлені і сфотографовані страви. Рецепти страв із баранини включають в себе покроковий опис процесу приготування і фото готових страв. Крім того, в багатьох рецептах процес приготування супроводжується покроковими фото.