Чилі-соус


Інгредієнти:
очищені і нарізані помідори - 6 ст
нарізану цибулю-1, 5 ст
видавлений часник-2 головки
зелений гострий перець-1 ст
білий оцет - 0, 5 ст
цукор - 1 ст
2 ст. л. солі
1 ст. л. насіння кропу

- Переглянути -
Переглянуло: 3071   |  Коментарів 0

Томатний песто


Інгредієнти:
100 гр. сушених томатів
25 гр. кедрових горішків (можна замінити на мигдаль, волоський горіх або кешью)
2 ст. л. тертого пармезану або грана падано (приблизно 20-25 гр.)
2 часточки часнику
2 ст. л. бальзамічного оцту
пучок базиліка (приблизно 20 гр.)
оливкова олія

- Переглянути -
Переглянуло: 2026   |  Коментарів 0

Пряний журавлинний соус


Інгредієнти:
450 гр. журавлини
2-3 ст.л. меду
1 апельсин
1 цибулина
2 ст.л. оливкової олії
1/2 ч.л. кориці
запашного перцю
мускатного горіха

- Переглянути -
Переглянуло: 2907   |  Коментарів 0

Зелений соус з авокадо


Інгредієнти:
Авокадо спіле - 1шт.
оцет - 2 ложки
олія оливкова або інше рослинне - 100мл
петрушка або інша зелень - 1 невеликий пучок
часник - 1 зубчик
сіль - половина чайної ложки (за смаком)

- Переглянути -
Переглянуло: 2409   |  Коментарів 0

Сацебелі (помідорний соус)


Інгредієнти:
На 5 кг.помідоров:
1 кг.красний болг.перця
1 головка часнику
по 2-3 ч.л. молотої кінзи, уцхо сунелі, шафрану, гострий перець за смаком.
5 табл.ацетілсаліціловой кислоти (якщо готуєте на зиму)

- Переглянути -
Переглянуло: 3504   |  Коментарів 0