Грибний соус


Інгредієнти:
600 г печериць
1 велика цибулина
200 г плавленого сиру, типу янтарний
200 мл.молока
сіль, перець
2 ст. хересу.

- Переглянути -
Переглянуло: 2234   |  Коментарів 0

Аджика


Інгредієнти:
перець болгарський - 1 кг;
яблука кислі - 1 кг;
морква - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 1 кг;
помідори - 2 кг;
перець «чилі» - 3 шт.;
часник - 100 г;
цукор-пісок - склянка;
масло рослинне - 500 мл;
сіль морська (відмінний вибір - з прянощами) - половина склянки;
оцет 9% - 100 мл.

- Переглянути -
Переглянуло: 5217   |  Коментарів 0

Соус Тартар


Інгредієнти:
курячі жовтки - 3 шт;
рослинна олія (без запаху) - 400 мл;
сік половини лимона;
біле сухе вино - 100 мл;
вершки - півсклянки;
оливки або мариновані корнішони - 20-25 шт;
цукор-пісок - 0,5 ч.л.;
пір'я зеленої цибулі 20-30 г;
подрібнена лимонна цедра - 1 ч.л.
перець білий мелений;
сіль.

- Переглянути -
Переглянуло: 5254   |  Коментарів 0

Пісний майонез


Інгредієнти:
Рослинна олія 4 ст.л.
Гірчиця 2 ст.л. (або за смаком)
Вода 1.5 ст.
Лимонний сік 2 ст.лож.
Сіль 1 ч.л.
Цукор 1 ч.лож.
Борошно 0.5 ст.

- Переглянути -
Переглянуло: 9261   |  Коментарів 0

Солодкий соус чилі


Інгредієнти:
3 шт. червоного перцю чилі (приблизно 12 см. завдовжки, 1,5 см. діаметром)
2-3 зубчики часнику
100 г цукру
120 мл оцту 6%
1/3 ч.л. солі, або 1 ст.л. рибного соусу

- Переглянути -
Переглянуло: 2825   |  Коментарів 0