Сира аджика з хроном



Сира аджика з хроном


Інгредієнти:
помідори - 3 кг;
перець салатний червоний і товстостінний 1 кг;
корені хрону - 300 г;
часник очищений - 1 склянка;
перець гострий (за бажанням) - 4-5 шт.;
сіль - за смаком.
Можна за бажанням додати рослинне масло і цукор за смаком.

Спосіб приготування:
Помідори вимити і скласти в миску.

Сира аджика з хроном



Часник очистити.

Сира аджика з хроном



Очистити салатний перець, а гострий перець залишити з насінням і перегородками, нічого не видаляти.

Сира аджика з хроном



Сира аджика з хроном



Вимити коріння хрону. Очистити коріння хрону з допомогою ножа (поскоблити).

Сира аджика з хроном



Тепер пропустити через м'ясорубку всі підготовлені овочі. Щоб перемолоти корені хрону, потрібно (бажано!) на м'ясорубку надіти міцний поліетиленовий пакет, зав'язати його міцно, щоб не залишалося щілин. Перемелений хрін буде падати в пакет, що вбереже ваші очі і ніс від сильного печіння.

Сира аджика з хроном



Всі овочі помістити в одну велику миску, додати сіль, цукор, олію за смаком, як слід розмішати.

Сира аджика з хроном



Приготовану аджику розкласти по банках, закрити звичайними поліетиленовими кришками. Аджика прекрасно зберігається в холодильнику кілька місяців.

Сира аджика з хроном



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок