Соус сальса



Соус сальса


Інгредієнти:
Манго - 1 шт.;
Томат - 3 шт.;
Лимон - 1 шт.;
Оливкова олія - 1 ст. л.;
Цибулина - 1 шт.;
Сіль;
Мед - 1 ст. л.;
Перець червоний гострий- 1 шт.;
Чорний перець;
Майоран та базилік - 1 пучок.

Спосіб приготування:
У цьому соусі обов'язково повинні залишатися шматочки, тому найчастіше він готується вручну, без використання блендера або кухонного комбайна.

Очистити та нарізати кубиками манго.

11



Додаємо нарізані такими ж за розміром кубиками помідори.

22



І додамо також дрібно нарізану цибульку.

33



В окремій ємності змішуємо соус. Викладаємо туди мед. Видавлюємо свіжий лимонний сік. Насипаємо подрібнений гострий перець. Підсолюємо.

44



Додаємо оливкову олію першого віджиму. Дрібно січємо майоран і базилік. Ця зелень часто замінюється кінзою, петрушкою, м'ятою. Перчимо свіжезмеленим перцем і перемішуємо салатну заправку.

55



Заправляємо цією сумішшю порізані кубики наших овочів і фруктів. Даємо постояти соусу 40-45 хвилин в холодильнику.

66



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок