Яєчний соус до овочів



Яєчний соус до овочів


Інгредієнти:
6-7 зварених круто яєць;
10 філе анчоусів;
3 невеликі цибулини шалот;
6 маленьких маринованих огірків-корнішонів;
по кілька гілочок кропу і петрушки;
4 ст. л. густого йогурту або нежирної сметани;
2 ст. л. гірчиці із зернятками;
2 ст. л. оливкової олії;
свіжозмелений чорний перець.

Приготування.
1. Яйця очистіть і дрібно порубаєте. Очистіть цибулю і наріжте як можна дрібніше. Трохи посоліть шалот, полийте маслом і залиште, поки готується все інше.

11


2. Дрібно наріжте корнішони, порубаєте анчоуси і зелень, видаливши стебла. Змішайте йогурт (сметану) і гірчицю.

22


3. Перемішайте всі інгредієнти. Приправити соус перцем і дайте трохи настоятися. Подавайте до вареної картоплі і до сирої або вареної спаржі, цвітної капусти, броколі, кабачків.

33



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок