Відкрити категорії

Шоколадні тюльпани




Інгредієнти:
шоколад,
кульки.

Спосіб приготування:
Підготувати кульки: три одного однакового розміру і три іншого меншого однакового розміру.

Розтоплений шоколад вилити на блюдо , яке можна при необхідності підігріти на водяній бані або мікрохвильовці.

Шоколадні тюльпани



Поміщаємо кульку в центр шоколадної "калюжі" і обертаючи, перекачуємо по колу в один бік, поки вся кулька не покриється шоколадом.



Отримані заготовки ставимо на рознос або дошку, застелену пергаментом, фольгою або на блюдця. Охолоджуємо в холодильнику до повного затвердіння шоколаду.



Після акуратно витягаємо кульки і поміщаємо менший по діаметру ярус пелюсток в інший.



Квіти готові. Смачного!


Шоколадні тюльпани
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com