Шоколадні тюльпани



Шоколадні тюльпани


Інгредієнти:
шоколад,
кульки.

Спосіб приготування:
Підготувати кульки: три одного однакового розміру і три іншого меншого однакового розміру.

Розтоплений шоколад вилити на блюдо , яке можна при необхідності підігріти на водяній бані або мікрохвильовці.

Шоколадні тюльпани



Поміщаємо кульку в центр шоколадної "калюжі" і обертаючи, перекачуємо по колу в один бік, поки вся кулька не покриється шоколадом.

Шоколадні тюльпани



Отримані заготовки ставимо на рознос або дошку, застелену пергаментом, фольгою або на блюдця. Охолоджуємо в холодильнику до повного затвердіння шоколаду.

Шоколадні тюльпани



Після акуратно витягаємо кульки і поміщаємо менший по діаметру ярус пелюсток в інший.

Шоколадні тюльпани



Квіти готові. Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок