Шоколадні тюльпани
Інгредієнти:
шоколад,
кульки.
Спосіб приготування:
Підготувати кульки: три одного однакового розміру і три іншого меншого однакового розміру.
Розтоплений шоколад вилити на блюдо , яке можна при необхідності підігріти на водяній бані або мікрохвильовці.
Поміщаємо кульку в центр шоколадної "калюжі" і обертаючи, перекачуємо по колу в один бік, поки вся кулька не покриється шоколадом.
Отримані заготовки ставимо на рознос або дошку, застелену пергаментом, фольгою або на блюдця. Охолоджуємо в холодильнику до повного затвердіння шоколаду.
Після акуратно витягаємо кульки і поміщаємо менший по діаметру ярус пелюсток в інший.
Квіти готові. Смачного!