Запіканка з риби і овочів



Запіканка з риби і овочів


Інгредієнти:
рибний фарш (наприклад, філе тріски або минтая) - 700 г.,
зелена цибуля - 100 г.,
вершки - 50 мл.,
морква - 1 шт. велика,
яйце - 1 шт.,
мелений імбир - 0,5 ч. л.,
сіль, перець - за смаком.
для підливи:
помідор - 3 шт.,
цибуля - 3 шт.,
солодка паприка - 1 ст. л.,
сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:
З філе риби приготувати фарш.

Запіканка з риби і овочів



Моркву натерти на дрібній тертці.

Запіканка з риби і овочів



Зелену цибулю порізати дрібно, додати у фарш.

Запіканка з риби і овочів



Вбити в фарш 1 яйце, додати сіль, перець, імбир, все перемішати.

Запіканка з риби і овочів



Налити в фарш вершки, ще раз перемішати.

Викласти фарш у змащену форму, запікати при температурі 180 градусів 40 хвилин.

Запіканка з риби і овочів



Тим часом цибулю порізати півкільцями, обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору.

Помідори натерти на тертці, додати до цибулі. Посолити і поперчити за смаком. Тушкувати 5-7 хвилин до загустіння соусу.

Запіканка з риби і овочів



Дістати з духовки запіканку з риби і овочів, залити томатним соусом. Запікати ще 10 хвилин.

Запіканка з риби і овочів



Ніжна, соковита запіканка з риби і овочів готова.

Запіканка з риби і овочів



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок