Ледачі біляші



Ледачі біляші


Інгредієнти:
Для тіста:
2 склянки кефіру,
0,5 ч. ложки солі,
0,5 ч. ложки соди,
0,5 ч. ложки цукру,
борошно до отримання густоти тіста, як для оладок.

Для начинки:
фарш м'ясний,
цибуля,
часник,
сіль, перець,
по-бажанням можна додати зелену цибулю і зелень.

Спосіб приготування:
Кефір підігріти до теплого стану, добавити соду, розмішати, додати сіль, цукор і знову розмішати, залишити постояти одну хвилину.
Потім поступово додати борошно, постійно вимішуючи, щоб густота тіста, як у домашньої сметани (тісто має бути густим в міру).

Ледачі біляші



На сковороді розігріти рослинне масло, налите шаром товщиною близько 0,5-1 см. Ложкою викласти тісто, неначе ви жарите оладки, на тісто - фарш, на фарш - ще трохи тіста. Накриваємо фарш тістом так, щоб залишилися невеликі отвори. Все це робимо швидко.

Ледачі біляші



Смажимо біляші на середньому вогні спочатку з одного боку, потім - з іншого до красивого золотистого кольору.

Ледачі біляші



Гарячими подаємо на стіл.

Ледачі біляші



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок